Jaloezieën

Maak kennis met uw nieuwe Jaloezieën.
Jaloezieën. brengen schaduw op de juiste plek en op het moment dat u dat wilt. Niet alleen het design, de afwerking en het materiaal van de jaloezieën die De Lange Zonwering voor u installeert zijn aantrekkelijk; de plaatsingsmogelijkheden zijn vrijwel oneindig.
Jaloezieën zijn geschikt voor plaatsing binnenshuis en zorgen voor een sfeervol karakter in uw woning. De Lange Zonwering plaatst de jaloezieën voor u op de plekken waar het nodig is en kan u een professioneel en vakkundig advies geven als het gaat om materiaalkeuze.

Jaloezieën Voordelen

Aluminium Jaloezieën

Onze aluminium lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Trendy PVC Jaloezieën

De PVC jaloezie is helemaal van nu. Het materiaal is leverbaar in diverse kleurgradaties. Door de frosted uitstraling (denk aan melkglas) dringt er wel licht binnen in uw woning maar ontstaat er geen inkijk. De PVC-jaloezie is eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Natuurlijk houten Jaloezieën

Onze aluminium lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Retro Jaloezieën

Retro Jaloezieën zijn lekker hip met een brede lamel in aluminium PVC of hout en een zichtbaar mechaniek. Dit zijn jaloezieën die niets verbergen, behalve dan als u ze dicht doet!

Contact opnemen

U bent natuurlijk van harte welkom ons te contacteren via dit contactformulier.
Hiervoor kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.
Heeft u liever telefonisch contact?
Bel ons via 06 2349 9686.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

© Copyright 2020, De Lange Zonwering