Onderhoudscontract

Maak kennis met het Onderhoudscontract van De Lange Zonwering.
Met een onderhoudscontract wordt jaarlijks door De Lange Zonwering Den Haag een onderhoudsbeurt aan uw producten uitgevoerd. Hierdoor voorkomt u achterstallig onderhoud en beperkt u de kans op storingen tot een minimum.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt door De Lange Zonwering Den Haag uw zonwering of rolluiken weer in de juiste staat gebracht. Kleine ingrepen worden direct uitgevoerd. Voor de grotere ingrepen ontvangt u een rapportage met prijsopgave.
Onze onderhoudsbeurten hebben als doel de kwaliteit van uw zonwering of rolluik te waarborgen.

Voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract kunnen we een eventueel gebrek eerder opsporen en voorkomen dat u grote kosten maakt voor incidentele reparaties.
De Lange Zonwering controleert en smeert alle vaste-, scharnierende- en draaiende onderdelen met speciale voor zonwering geschikte middelen.
De Lange Zonwering controleert alle bevestigingspunten: losgeraakte bouten, moeren en schroeven worden weer goed bevestigd.
De Lange Zonwering controleert stelt alle (elektrische) bediening correct in en zorgt ervoor dat bediening optimaal en zonder problemen verloopt.
Eventueel opgehoopt vuil in de zijgeleiding, in het uitvalsprofiel en in de achterrail van de armen wordt verwijderd en deze plekken worden schoongemaakt.
De frequentie van de onderhoudsbeurten van De Lange Zonwering Den Haag is normaal gesproken jaarlijks. Wanneer gewenst kan dit altijd in overleg met u worden aangepast.

Contact opnemen

U bent natuurlijk van harte welkom ons te contacteren via dit contactformulier.
Hiervoor kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.
Heeft u liever telefonisch contact?
Bel ons via 06 2349 9686.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

© Copyright 2020, De Lange Zonwering