Rolluiken

Maak kennis met uw nieuwe Rolluiken,
Veilig, praktisch en comfortabel: met mySun rolluiken profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen. mySun rolluiken combineren praktische toepasbaarheid met een fraai ontwerp. De rolluikkast is esthetisch vormgegeven met een schuine zijde. Ook een intelligente motor met obstakelherkenning behoort tot de mogelijkheden. Het rolluiksysteem beschikt over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.

Rolluiken Voordelen

Rolluiken met topkwaliteit lamellen

De sterke aluminium lamellen van mySun rolluiken werken inbraakvertragend. Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon-,geluid-, koude- en inkijkwerende werking. Via de lichtsleuven kunnen de lamellen het binnenklimaat aangenaam ventileren en kan er naar wens daglicht toetreden. Voor elke maat en toepassing zijn er diverse lamelsoorten beschikbaar.
De lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern.

Dit zorgt voor extra stabiliteit en optimaliseert de geluids- en warmte-isolerende werking. In de zomer houdt u de hitte buiten, terwijl u in de winter minder warmte verliest. Elk seizoen een energiebesparende functie!

De kleur van uw nieuwe rolluiken

De kleur van uw nieuwe rolluiken bepaalt natuurlijk de uitstraling van uw woning. Daarom biedt De Lange Zonwering keuze uit tien kleuren voor de rolluikkast, de kast waarin de rolluiken worden gedragen. Dit geldt ook voor de bijbehorende lamellen. Kies dus een kleur die past bij uw smaak en bij de gevel van uw woning.

Liever een ronde rolluikkast in plaats van een vierkante kast met schuine zijde? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door aan De Lange Zonwering en uw rolluik wordt volledig naar uw persoonlijke wensen geassembleerd.

Rolluiken met Intelligente motor

Wat nu als een rolluik bij het neergaan op een obstakel stuit, zoals een raam dat nog open staat? Of wanneer de rolluiken bij het openen vastlopen, bijvoorbeeld door vorst? Speciaal hiervoor beschikken de mySun rolluiken over een intelligente motor met obstakeldetectie. Bij een obstakel stopt de motor vanzelf.
Dit voorkomt beschadigingen, ook aan de motor zelf.

Voordelen opsomming

Rolluiken besparen energie in de zomer en in de winter, dankzij isolerende eigenschappen.
Rolluiken werken inbraak werend / vertragend.
Rolluiken verhogen het woon en werkcomfort door hun optimaal zonwerende effect.
Rolluiken zijn geluiddempend naar binnen en naar buiten toe.
Rolluiken kunnen verduisteren en/of het zicht naar binnen geheel wegnemen.
Optimaal bedieningsgemak

Pure luxe: geniet van uw Rolluiken door hem te bedienen met een afstandsbediening. Het is voor optimaal bedieningsgemak zelfs mogelijk om de Rolluiken volautomatisch te laten functioneren!

Afstandsbediening

Met één druk op de knop zet u de zonwering
in een stand zoals u hem wilt hebben. U hoeft dus niet meer naar buiten te rennen als het slecht weer wordt en gaat de zon weer schijnen, dan behoudt u de controle, binnen en buiten.

Volautomatisch

Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf (ook als u niet thuis bent): bij zon gaat uw terrasscherm uit (in een positie die u zelf kunt bepalen). Bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.

Contact opnemen

U bent natuurlijk van harte welkom ons te contacteren via dit contactformulier.
Hiervoor kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.
Heeft u liever telefonisch contact?
Bel ons via 06 2349 9686.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

© Copyright 2020, De Lange Zonwering