Vouwgordijnen

Maak kennis met uw nieuwe Vouwgordijnen.
Vouwgordijnen worden ook wel Roman Curtains / Roman Blinds genoemd. Ook noemen we het vouwgordijn ook wel het optrekgordijn. Hoe u het ook noemt, het is een schitterend systeem wat niet alleen de ogen beschermt tegen de zon maar ze ook nog eens verwent met een heel fris en fraai design.
Vouwgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Vouwgordijnen zijn ondanks hun lichte gewicht erg geschikt als zonwering. De Lange Zonwering voorziet u graag van de nodige adviezen en komt daarom ook graag bij u langs.

Vouwgordijnen Voordelen

Vouwgordijnen in ieder interieur

Of u nu een klassiek, hip, retro, of modern interieur heeft, de look and feel van vouwgordijnen past altijd en kan altijd. U heeft uitgebreid de keuze voor kleuren patronen en stoffen. Er is overal wel een vouwtje voor.

Vouwgordijnen wassen

Het schoonmaken van vouwgordijnen is zo simpel: een kind kan de was doen! Een groot voordeel van vouwgordijnen is namelijk dat u ze gewoon een rondje mee laat draaien in de wasmachine. De vouwgordijnen zijn eenvoudig van het bedieningssysteem los te halen om te wassen.

Vouwgordijnen en uw creativiteit

Samen met De Lange Zonwering bepaalt u de grenzen van uw vouwgordijnen: dat betekent letterlijk de grenzen van uw creativiteit. Vouwgordijnen kunnen worden ontworpen zoals u dat wilt en hoeven dus niet per se te worden zoals iedereen ze heeft. U ontwerpt zelf – samen met ons – het vouwgordijn van uw dromen en wij zorgen voor de juiste uitvoering.

Contact opnemen

U bent natuurlijk van harte welkom ons te contacteren via dit contactformulier.
Hiervoor kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.
Heeft u liever telefonisch contact?
Bel ons via 06 2349 9686.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

© Copyright 2020, De Lange Zonwering